Lider de parteneriat

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului – Olt

D.G.A.S.P.C. Olt este institutia publica cu personalitate juridica, in subordinea Consiliului Judetean Olt, care realizeaza la nivel judetean masurile de asistenta sociala in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si a oricaror persoane aflate in nevoie.

Viziteaza Site

Parteneri principali

Asociatia Tineret pentru Dezvoltare Durabila

A.T.D.D. este o organizaţie nonguvernamentală ce are ca principal scop susţinerea şi dezvoltarea intereselor tinerilor , pentru a contribui la creşterea durabilă a societăţii în ansamblul său. Principalele activităţi pe care le desfăşurăm vizează mobilitati internationale ale tinerilor, schimburi de tineri, serviciul european de voluntariat, evenimente tematice si sesiuni de comunicari pentru tineri.

Viziteaza Site

Asociaţia Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale

C.P.D.I.S. este o organizaţie de tineret care are ca scop dezvoltarea şi implementarea programelor cu finanţare publică sau comunitară în cadrul comunităților locale, pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a societății în ansamblul său.

Viziteaza Site

Asociaţia Iniţiative Sociale

Este o organizatie non-guvernamentala menita sa creeze si sa deruleze programe de orientare profesionala si consiliere vocationala pentru tineri, sa creeze si sa dezvolte proiecte de dezvoltare comunitare rurala si de promovare si furnizare a programelor de educatie non-formala. Totodata, are drept scopuri: participarea tinerilor la dezvoltarea sociala si economica, cresterea gradului de participare sociala, promovarea iniţiativelor sociale, crearea si derularea de proiecte şi parteneriate europene care sa sustina formarea profesionala si orientarea pe piata muncii a tinerilor si nu numai.

Viziteaza Site